A BAY maszkok gyártója

A Bay Zoltán Kutatóközpontról

A BAY maszkok gyártója a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft., melyet 1993-ban alapította meg Pungor Ernő vegyészmérnök (1923-2007), tehát immáron 30 éves múlttal rendelkezik és Magyarország egyik vezető tudásközpontja az alkalmazott kutatások terén.. Névadója Bay Zoltán volt, aki a MTA tagja volt és világviszonylatban is a 20. század meghatározó természettudósai és feltalálói közé tartozott. Nevéhez fűződik a magyar Holdradar kísérlet, a fotoelektron-sokszorozó és a fénysebességre alapozott méterdefiníció.

Céljaik

Céljaik közé tartozik, hogy az iparban közvetlenül felhasználható új technológiákat dolgozzanak ki, komplex tudományos és műszaki megoldásokat, magas színvonalú kutatási és fejlesztési szolgáltatásokat kínálva a hazai és határon túli megrendelőknek. Társaságuk 7 magyarországi telephellyel, közel 400 vállalati partnerrel és 100 futó fejlesztési projekttel rendelkezik.

A BAY ACTIVE MASZKOK

Európai fejformára tervezett

Kiváló szűrőképesség

Jól átlélegezhető

A BAY Active FFP2 arcmaszkok tehát teljes mértékben magyar gyártásúak – magyar tervezésű automata gépsoron, magyar munkaerőt alkalmazva állítják elő.

A gyártósor kialakítása lehetővé teszi az érintésmentesség maximalizálását, ezúton is garantálva a maszk hatékonyságának megőrzését felhasználásának kezdetéig.

A termék egy kiváló minőségű, európai fejformára tervezett maszk, melynek kiváló a szűrőképessége, amely lehetővé teszi akár a huzamosabb ideig tartó kényelmes viseletet is, továbbá jól átlélegezhető. 

Megrendelhető 25 db-os, illetve 50 db-os kiszerelésben.

Gumikesztyű