Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

Dr. SONIC fogkefetartó beépített sterilizálóval

7079 Ft + Áfa (8990 Ft)

Bruttó 8.990 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

A tisztaság nem áll meg a fogaknál!

Hiába mosunk kitartóan fogat, jó fogkefével, remek fogkrémmel, ha a fogkefénken rendszeresen elszaporodnak a baktériumok. Ezt a problémát a rendszeres fogkefe-csere csak részben oldja meg, esetenként sajnos a körültekintő öblítés és szárítás ellenére is a saját fogkefénkkel visszük vissza a szájba a mikroorganizmusokat. Ha azt érzed, hogy hiába törekszel a nagyfokú tisztaságra, a szájhigiéniád mégsem tökéletes, és időről-időre ismétlődnek a gyulladások, érzékenység, fájdalom, akkor még ne add fel! Ha nem szeretnéd vegyszerekkel fertőtleníteni a szájápolásra használt tárgyaidat, de igényled a sterilitást, akkor jól jöhet ez a beépített UV-csővel felszerelt fogkefetartó.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS (PDF)

Készleten

EAN: 5999862213183 Cikkszám: DRSY1UV Kategóriák: , Címkék: , , , ,

A készülék előnyei

  • Erős UV-C lámpája 5 perc alatt a baktériumok és vírusok 99,9%-át elpusztítja.
  • A fogkefék esztétikus, rendezett, helytakarékos tárolására is megoldást nyújt, 5 férőhelye a legtöbb család igényét kielégíti.
  • Növelheti a fogkefe(fej) hasznos élettartamát (nem kell esetleges idő előtti lerakódások miatt kidobni).*
  • Biztonságos: Használat közben az ajtó kinyitásakor a fény automatikusan kikapcsol.
  • Jól illeszkedik a legtöbb fürdőszoba színvilágába fényes fehér színével.

* A sterilizáló készülék használata megvéd a mikroorganizmusok elszaporodása ellen, de nem előzi meg a fizikai kopást! Az UV-fénnyel történő fertőtlenítés mellett is kötelező a fogkefefejek 3-havonta történő cseréje! Ha a sörték elkoptak, szétállnak, a fogkefefejet idő előtt le kell cserélni!

Használata
Nyisd fel a fedelet, helyezd a fogkeféket a tartóba, majd csukd le a fedelet. A kijelző alatti szürke gombbal kapcsold be az UV-fényt. A kijelzőn elindul a visszaszámlálás 300-ról. Ha fertőtlenítés ideje alatt kinyitja a fedelet, a lámpa automatikusan kikapcsol az Ön védelme érdekében. A fedél visszacsukására a lámpa bekapcsol, a visszaszámlálás folytatódik. Ha szeretnéd az 5 perc lejárta előtt leállítani, nyomd meg újra a szürke gombot. A napi fogmosás végeztével előbb tisztítsd meg a fogkefét vízzel, majd helyezd a fogkefét a tartóba, és csukd le a fedelet.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS (PDF)

További információk

Gyártó

Dr. SONIC

Terméktípus

UV sterilizáló

Használat

Elektromos fogkefe

Kompatibilis márka

Dr. SONIC

Darabszám/szett

1

Csomag tartalma

1 x Használati útmutató, 1 x kétoldalas szalag, 1 x Sterilizáló, 1 x USB kábel

Szín

Fehér

Gumikesztyű