-> Használd a „CYBERWEEK” kuponkódot extra 10% kedvezményért.
Szállítási és utánvét költségre nem vonatkozik. <-

Női digitális termékenységvizsgáló, Femometer, IVY112

18952 Ft + Áfa (19900 Ft)

Bruttó 19.901 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

A közösüléshez a megfelelő időpont megtalálása a teherbe esés kulcsa. Az IVY Digitális Termékenységvizsgáló (15 tesztcsíkot tartalmaz) pontos ovulációs teszteredményeket jelenít meg, hogy világos képet kaphasson a termékenységi napokról, és magasabb esélye legyen a fogantatásra.

  • Több mint 99,7%-os pontossággal érzékeli az LH csúcs megjelenését.
  • Segítségével megállapítható a ciklus során a legtermékenyebb időszak, amikor a legnagyobb az esély a fogantatásra
  • Bluetooth csatlakozási lehetőség a femometer alkalmazáshoz.
  • Otthoni tesztelés, privát és kényelmes.
  • Egyedi csomagolású tesztcsíkok, kompakt és higiénikus.
  • Tartalmaz 1 újra felhasználható digitális termékenységkövetőt, 15 LH tesztpálcát, 1 vizeletpoharat és 1 elemet

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)
OGYÉI

Készleten

EAN: 6970945350697 Cikkszám: FM-IVY-112 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Hogyan kell használni?

1. lépés: Távolítsa el az elemtartó fedelét. Rakja be a gombelemet a jelzett irányban. Ha sípoló hangot hall, az azt jelzi, hogy az elemet sikeresen behelyezte. Helyezze vissza az elemtartó fedelét.

2. lépés: Töltse le a Femometer alkalmazást: Olvassa be a QR-kódot a telefon kamerájával, vagy keressen rá a Femometerre az App Store-ban vagy a Google Playen.

3. lépés: Hozzon létre egy fiókot az alkalmazásban, kattintson a kezdőlap bal felső ikonjára. Párosítsa az IVY-t.

4. lépés: Gyűjtse össze a vizeletet a csomagban található csészébe. Ügyeljen a pipa jelekre.

5. lépés: Távolítsa el a fő test fedelét. Ha sípoló hangot hall, vagy az állapotjelző fény villogását látja (három másodpercenként egyszer), az azt jelzi, hogy a Femometer Ivy be van kapcsolva. Távolítsa el a tesztcsík fedelét, és helyezze be a tesztcsíkot a készülékbe. (Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tesztcsík egészen az aljáig be van dugva, és az egész nyíl eltűnt.)

6. lépés: Merítse a tesztcsíkot a vizeletbe, és tartsa lenyomva, amíg "sípolást" nem hall (ugyanakkor az állapotjelző lámpa gyorsan villogni kezd). Ezután húzza ki, és tegye vissza a tesztcsík fedelet. Megjegyzés: A vizsgálat előtt ne igyon túl sok folyadékot.

7. lépés: Helyezze a terméket sík felületre. A LED lámpa villogni fog a teszt alatt. Várjon körülbelül 6-10 percet, amíg három sípszót nem hall, amely jelzi, hogy a teszt befejeződött. A teszt eredménye a LED-en keresztül jelenik meg. Eredmények értelmezése: “-” szimbólum: Negatív eredményt jelez. A luteinizáló hormon (LH) tekintetében 12 óra elteltével ismételje meg a tesztet. Az FSH esetében azt jelenti, hogy a petefészkek normálisan működnek. A hCG esetében azt jelenti, hogy nem terhes. “+” szimbólum: Pozitív eredményt jelez. A luteinizáló hormon (LH) esetében, amikor először észleli az LH emelkedését, megjelenik, ami a fogantatás nagy valószínűségét jelzi. Kérjük, ezt követően 4-6 óránként tesztelje. FSH esetében a korai petefészekelégtelenség lehetőségét jelzi, további vizsgálat javasolt, és ha ismét megjelenik, feltétlenül kövesse orvosa utasításait. A humán koriongonadotropin (hCG) esetében feltételezhető, hogy terhes, ha megjelenik a kijelzőn. “++” szimbólum: Erős pozitív eredményt jelez. A luteinizáló hormon (LH) esetében LH túlfeszültséget észlel. Ilyenkor a legnagyobb a fogantatás valószínűsége. Kérjük, 4-6 óránként folytassa a tesztelést, amíg meg nem jelenik a „+” felirat, ami azt jelzi, hogy megtörtént az ovuláció.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)
OGYÉI

További információk

Gyártó

Femometer

Gumikesztyű