Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

JusChek hüvely pH gyorsteszt (panel) – 1 db

1800 Ft + Áfa (2286 Ft)

Bruttó 2.286 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

A teszt segítségével a hüvely pH értékét lehet meghatározni. A vaginális fertőzés rendkívül gyakori és visszatérő probléma a nők körében, minden korosztályt érintve. A hüvelyváladék abnormális savassága, mint tünet segíthet meghatározni az okot, legyen az akár fertőzés, amely egészségügyi szakember segítségét igényli. A hüvely normálisan savas közegű, melynek pH értéke 3,8-4,4. Ez az érték szükséges az optimális működéshez, mely hatékonyan képes gátolni a nem kívánt mikróbák, baktériumok elszaporodását, ezáltal elkerülve a fertőzést.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Készleten

EAN: 6936983108447 Cikkszám: IVPH-504H Kategóriák: , Címkék: ,

Miért végezze el a tesztet?
A vaginális fertőzés rendkívül gyakori és visszatérő probléma a nők körében, minden korosztályt érintve. A hüvelyváladék abnormális savassága, mint tünet segíthet meghatározni az okot, legyen az akár fertőzés, amely egészségügyi szakember segítségét igényli. A hüvely normálisan savas közegű, melynek pH értéke 3,8-4,4. Ez az érték szükséges az optimális működéshez, mely hatékonyan képes gátolni a nem kívánt mikróbák, baktériumok elszaporodását, ezáltal elkerülve a fertőzést.

A tejsavbaktériumok hatására glikogén szabadul fel a felső vaginális szövetből, amely glükózra és tejsavra bomlik. Ez okozza a hüvely savas 3,8-4,4-es pH-ját. Ez a savas közeg hatékonyan védekezik a kórokozó baktériumok ellen, mivel számukra nem megfelelő a savas környezet.

Némely hüvelyfertőzés esetén az abnormális savasság jelzőértékű, ami akár több fertőzés eredménye is lehet, ezért mindenképp igényli egészségügyi szakember beavatkozását.

Hogyan végezze el a tesztet?

Engedje, hogy a csomag és annak tartalma átvegye a szoba hőmérsékletét (15-30 °C-ot) a teszt megkezdése előtt.
1.  Távolítsa el a teszt panelt a lezárt csomagolásból és egy órán belül használja fel. A legjobb eredményt úgy kaphatja, ha felbontás után egyből elvégzi a teszt.
2.   Helyezze a teszt kazettát egy tiszta, stabil felületre, vagy fogja a kezében.
3.   A pálca hegyén lévő mintát kenje a pH tesztelő felületre, legalább 5 alkalommal átsimítva azt. Győződjön meg róla, hogy elég váladék került a felületre
4.  Olvassa le az eredményt egyből, amíg a felület még nedves. Hasonlítsa össze a kapott színt a mellékelt színskálával, hogy megállapítsa melyik árnyalatra hasonlít a legjobban. Olvassa le az alatta található értéket. A kiértékelés után gondoskodjon a használt panel és pálca megfelelő semlegesítéséről.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Gumikesztyű