Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

JusChek menopauza (FSH) gyorsteszt – 2 db

2000 Ft + Áfa (2540 Ft)

Bruttó 2.540 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

Az FSH-teszt segíthet meghatározni, hogy egy nő a menopauza szakaszában van-e.

Továbbá meddőség, vagy annak gyanúja esetén, illetve a herék működési rendellenessége, vagy alacsony spermaszám esetén célszerű a vizsgálat elvégzése.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Készleten

EAN: 6936983106511 Cikkszám: FFS-103H Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Miért ellenőrizze az FSH szintjét?
Az FSH-teszt segíthet meghatározni, hogy egy nő a menopauza szakaszában van-e. Ha tudja, hogy perimenopauzában van, megteheti a megfelelő lépéseket, hogy megőrizze egészségét, és elkerülje a menopauzával kapcsolatos egészségügyi kockázatokat, amelyek közé tartozik a csontritkulás, a megnövekedett vérnyomás és koleszterinszint, valamint a szívbetegségek fokozott kockázata tartozik. Továbbá meddőség, vagy annak gyanúja esetén, illetve a herék működési rendellenessége, vagy alacsony spermaszám esetén célszerű a vizsgálat elvégzése.

Hogyan végezze el a tesztet?

Engedje, hogy a minta és a teszt felvegye a szobahőmérsékletet a teszt előtt (15-30°C)

Határozza meg a napot a teszt elvégzésére (lásd. ’’MIKOR TESZTELJEN?”)

1. Engedje, hogy a csomag felvegye a szobahőmérsékletet, mielőtt kinyitja. Vegye ki a tesztkazettát a csomagolásból és használja egy órán belül.
2. Távolítsa el a sapkát a kazettáról. A sapka alatt egy abszorbens csík található. Tartsa a csíkot a vizeletsugárba, vagy mártsa bele a vizeletgyűjtő edénybe 10-15 másodperc erejéig.
3. Helyezze vissza a sapkát a kazettára, majd tegye egy tiszta, stabil felületre a kontroll ablakkal felfele, majd indítsa el az időzítőt.
4. Amint a teszt elindul, láthatja ahogy enyhe elszíneződés kúszik fel a kontroll ablakon keresztül. Olvassa le az eredményt 3 perc múlva. Ne olvassa le az eredményt 10 perc után.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Gumikesztyű