Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

JusChek ovulációs (LH) gyorsteszt (panel) – Családtervezés esetére – 5 db

2500 Ft + Áfa (3175 Ft)

Bruttó 3.175 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

Az ovulációs teszt annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Családtervezés esetén érdemes elvégezni, a legmegfelelőbb időpont megtalálása érdekében.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Készleten

EAN: 6936983106207 Cikkszám: FLH-U103H Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Mit vizsgál a teszt?
Az ovulációs teszt annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Családtervezés esetén érdemes elvégezni, a legmegfelelőbb időpont megtalálása érdekében.

Miért végezzem el a tesztet?
Az ovulációs teszt annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Az LH hormon emelkedésének nyomon követése azért nagyon fontos, mert ilyenkor van a legnagyobb az esély a fogantatásra. Ezért az ovulációs tesztek a tudatos családtervezéshez nyújtanak segítséget a gyermekre vágyó pároknak, mivel megjósolják a peteérés várható idejét. Az ovulációs teszt használatával jelentősen növelhető a teherbeesés valószínűsége, tervezhető az együttlét jó időzítése, ideális időpontja. A teszt használata egyszerű, gyors és megbízható. Míg rendszeres ciklus esetén a naptár módszerrel is nagyjából megjósolható a peteérés várható ideje, addig rendszertelen havi ciklus esetén nagyon nehéz ezt meghatározni. Az ovulációs tesztek használata olyan gyermeket tervező nőknek ajánlott, akik szeretnének mindent megtenni azért, hogy minél nagyobb eséllyel teherbe essenek.

Hogyan végezzem el a tesztet?

Határozza meg a tesztelés megkezdésének napját a „Mikor teszteljen” táblázat segítségével.

1. Felbontás előtt melegítse a tasakot szobahőmérsékletre. Vegye ki a középső tesztet a lezárt tasakból, és egy órán belül használja fel.
2. Távolítsa el a kupakot, és helyezze a hüvelykujj fogantyújára. (Lásd az alábbi ábrát)
3. Tartsa a tesztet a markolatánál fogva úgy, hogy a szabadon lévő nedvszívó hegy lefelé mutasson közvetlenül a vizeletsugárba legalább 15 másodpercig, amíg az teljesen átnedvesedik. (Lásd az alábbi ábrát)
MEGJEGYZÉS: Ne vizeljen az eredményablakba. Ha úgy tetszik, vizelhet tiszta és száraz edénybe, majd csak a teszt nedvszívó hegyét mártsa a vizeletbe legalább 15 másodpercre.
4. Miután eltávolította a vizeletből a tesztet, azonnal helyezze vissza a sapkát az abszorbens hegyre, fektesse a tesztet egy sima felületre úgy, hogy az eredményablak felfelé nézzen, majd kezdje el az időzítést.
5. Amint a teszt működni kezd, észrevehet egy világos színű áramlást az eredményablakon keresztül. Olvassa le az eredményt 3 percnél. Ha nem jelenik meg eredmény, várjon még egy percet. Ne olvassa le az eredményt 10 perc után.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTÉSE (PDF)

Gumikesztyű