Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

Viatom 3 az 1-ben hordozható ultrahang

1100000 Ft + Áfa (1397000 Ft)

Bruttó 1.397.000 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

Viatom 3 az 1-ben kézi, vezeték nélküli ultrahang szkenner: ultratiszta kép, ultra hosszú készenlét, az egész napos munka igényeinek kielégítésére.

Figyelem! Ennél a terméknél a megszokottnál hosszabb a a szállítási idő: 10-14 nap

Cikkszám: c10 Kategória: Címkék: , ,
9

Háromfejű: konvex, lineáris és szívszonda

A vezeték nélküli 3 az 1-ben hordozható ultrahangrendszert úgy tervezték, hogy a funkcionalitás feláldozása nélkül leegyszerűsítse a műszer használatát. Konvex szondákat, lineáris szondákat és szívszondákat tartalmaz. Az orvosoknak csak az ultrahang szoftvert kell beállítaniuk a szonda cseréjének befejezéséhez.

Konvex szonda: A középfrekvencia 3,5/5Mhz, a pásztázási mélység pedig 90-305 mm. Alkalmas hasi és kismedencei szervek vizsgálatára, FAST szkennelésre, pleurális folyadékgyülem és tüdő ultrahang vizsgálatára.

Lineáris szonda: A középfrekvencia 7,5/10Mhz, a pásztázási mélység pedig 20-80mm. Alkalmas felületes szervek, például emlő, pajzsmirigy, nyirokcsomók stb. és erek, például nyaki artéria, felső végtagi artéria, alsó végtagi artéria és egyéb kis szervek, mozgásszervi vizsgálat.

Szívszonda: A középfrekvencia 2,5/5Mhz, a pásztázási mélység 90-160 mm. Alkalmas a szív és a mellkasi artériák szív-ultrahangvizsgálatára, valamint az intrakraniális erek ultrahangvizsgálatára.

Prémium minőségű kép

A Viatom 3 az 1-ben hordozható ultrahanghoz tartozó alkalmazás fejlett algoritmusokkal javítja a képalkotási képességeket, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a kiváló képek létrehozásához. A szkennelési paraméterek egy egyszerű és intuitív többérintéses felületen állíthatók be: a mélység, az erősítés, a teljesítmény és a szín beállítása. A PRF támogatja az 1,25K-4k felbontást a kép színének beállításához.

5 képalkotási módot támogat: B, B+M, Color Doppler, Power Doppler, PDI Doppler, szúrás funkció és több mint 20 előre beállított beállítás. Másodpercek alatt választhatsz több mint 20 előbeállítás közül (pl. tüdő, szív, has, stb.)

Úttörő a vezeték nélküli technológia területén

A wifi+5G táv-ultrahang-diagnosztikai rendszer alapján az ultrahangos orvosok távolról is diagnosztizálhatják a komplex betegségekben szenvedőket.

Az orvosi személyzet az ultrahangos szkennelés eredményeit bármikor és bárhol kezelheti és megoszthatja a páciensekkel az ultrahang szoftveren keresztül. A kép támogatja a valós idejű mentést és a tetszőleges nagyítást. A videó felbontása elérheti az 1000 képkockát, és támogatja a kézi és az automatikus lejátszást. Az orvosok egyetlen kattintással elmenthetik az eseteket és kinyomtathatják a jelentéseket.

A vezeték nélküli 3 az 1-ben ultrahang új szintre emeli az egészségügyi intézmények ultrahangos szkennelését, segítve az egészségügyi személyzetet abban, hogy bárhol gyorsan és magabiztosan végezzen értékelést, valamint elősegíti az ultrahangos gyógyszerek jobb alkalmazását az alapkórházakban, lehetővé téve, hogy több beteg részesüljön gazdaságos és hatékony vizsgálatban és diagnózisban.

  • A legújabb digitális képalkotó technológia pontos adatokat és nagy felbontású képeket biztosít a hagyományos asztali ultrahanggépeken túl.
  • Beépített Wi-Fi modul, amely késleltetés nélküli képátvitelt valósít meg külső hálózat nélkül, csökkenti az adatátviteli késést és javítja a kép tisztaságát.
  • Az ultrahangos szkenner szoftver támogatja a német, francia, olasz, portugál, spanyol és más nyelveket.
  • Lítium akkumulátor, készenléti idő ≥12h, támogatja a vezetékes és vezeték nélküli töltést, végezhet ultrahangos szkennelést bármikor és bárhol, javítja a kezelés hatékonyságát.
Gumikesztyű