Iratkozzon fel hírlevelünkre és részesüljön azonnali 10% kedvezményben!

Viatom Okosmérleg

22830 Ft + Áfa (28994 Ft)

Bruttó 28.994 Ft – INGYENES kiszállítás legalább nettó 49.990 Ft értékű rendelés esetén.

A Viatom okos mérleg szegmentált többfrekvenciás bioimpedancia mérési módszert alkalmaz nyolc elektródával, öt szegmenssel és kettős frekvenciájú mérési móddal. Átfogóan és pontosan tud mérni 13 testadatot, például súly, BMI, hasi zsír, testzsír, izomszázalék, csonttömeg, víz, anyagcsere és fehérje. Tükrözi a test aktuális helyzetét a testösszetétel szempontjából, és a mérési eredményeket egyszerűen és áttekinthetően jeleníti meg.

Elfogyott

Cikkszám: p1 Kategória: Címkék: ,

Öt szegmens mérése

A Viatom Okosmérleg, 8 elektródával szegmentált testzsír mérési módszert alkalmaz, felosztja az emberi testet 5 szegmensre (bal kéz, jobb kéz, bal láb, jobb láb, törzs), és külön méri az egyes szegmensek testzsírszázalékát.

13 testadat mérés

Átfogóan és pontosan tud mérni 13 testadatot, például súly, BMI, hasi zsír, testzsír, izomszázalék, csonttömeg, víz, anyagcsere és fehérje. Tükrözi a test aktuális helyzetét a testösszetétel szempontjából, és a mérési eredményeket egyszerűen és áttekinthetően jeleníti meg.

Testösszetétel elemzési jelentés

A Viatom Okosmérleg zökkenőmentesen csatlakozik az APP-hoz Bluetooth-on keresztül, lehetővé téve a testparaméterek automatikus szinkronizálását a mobil egészségügyi alkalmazással, így a felhasználók egyszerűen és kényelmesen nyomon követhetik a napi fejlődésüket. A Viatom testösszetétel-jelentés 13 adatmutatót, valamint személyre szabott étrend- és edzésajánlatokat tartalmaz. A felhasználók megfontoltabb egészségügyi döntéseket hoznak és célokat érnek el. Legyen szó cégről, idősek otthonáról vagy más csoportokról, a Viatom Okosmérleg a többcsoportos felhasználók első számú választása. Egy okosmérleg legfeljebb 24 felhasználót támogat, és támogatja az egyes felhasználók adatainak egyenkénti kezelését.

További információk

Gyártó

Viatom

Gumikesztyű