CRDLight nitril kesztyű gyártó

A gyártóról

A CRDLight nitril kesztyű gyártó a CRDLIGHT Optoelectronic Technology Co., Ltd.-t 2018-ban alapították, ők a CRDLight nitril kesztyű gyártói. Székhelye Kína, Guangdong tartományában található. Egy modern, a kor csúcstechnológiát alkalmazó cég, mely ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást kínál a nitril kesztyűk gyártásától kezdve a tesztelési folyamatukig.

Teljességgel elkötelezett az egészségvédelmi ipar magas minősége mellett. Mindezt biztosítandó a cég számos új technológiát alkalmaz a kifejezetten szigorú nemzetközi minőségirányítási és biztosítási rendszer mellett. A vállalaton belül található egy több, mint ötven fős műszaki és minőség ellenőrző csoport, akik feladata a már említett magas nitril kesztyű minőség kompromisszumok nélküli elérése.

Csúcstechnológia

A nitril kesztyű gyártó cég rendelkezik 10 félautomata és 10 teljesen automatizált, csúcstechnológiás gyártósorral, melyek nem csak a kimagasló teljesítményt, hanem a nitril kesztyűk magas színvonalát is garantálják.

Az általuk használt fejlett csúcstechnológia biztosítja a CRDLight nitril kesztyűk prémium minőségét, amely latexmentes, púdermentes és hipoallergén. Az egyszer használatos nitril kesztyűk előállításához használt anyag óriási előnye tehát, hogy mentes a latex fehérjéktől. Ez teszi a nitril kesztyűt a latex-allergiában szenvedők számára egy nagyon előnyös megoldássá. Még ha az adott felhasználó nem is allergiás a latexre, veszélyeztetheti mindazokat, akikkel latex kesztyűben kerül kapcsolatba.

A kesztyűről

Extra rugalmas, így rendkívül nehéz elszakítani, sokkal nehezebb, mint latex versenytársait. Kényelmes és biztonságos viselet a mindennapokra. Hosszú eltarthatósága miatt, akár nagy tételben is lehet őket vásárolni. Nem mellesleg háromszor jobban ellenáll például a szúrásnak, mint latex társai. Magas vegyszerállóság jellemzi. Kitűnő fogást biztosítanak a bordázott ujjvégek, amely biztonságos és pontos munkavégzést tesz lehetővé nitril kesztyűben is.

Kifejezetten ajánlott a használata az egészségügyben, diagnosztikai- és kutatólaboratóriumban, élelmiszer-, vegy- és kozmetikai iparban dolgozók számára.

CRDlight nitril kesztyű gyártó
CRDLight nitril kesztyűnk gyártója

Gumikesztyű