A nitril kesztyűk jellemzői

Miért vásároljon nitril kesztyűt?

R

Rugalmas

A nitril gumikesztyű extrém rugalmas, így gyakorlatilag rendkívül nehéz elszakítani.
R

Sokkal jobb ellenállás

3x jobban ellenáll a szúrásnak, mint a latex kesztyűk, ezáltal sokkal magasabb biztonságot nyújt!
R

Magas vegyszerállóság

Ellenáll számos vegyszernek, így biztonságosan használható vegyeszeres környezetben is.
R

Nem okoz allergiát

Amíg a latex allergiát okozhat, addig a nitril nem (sem a viselőjének, sem az azzal érintkezőnek). Mivel púdermentes, így a bőrt a sem szárítja.
R

Biztonságos

Vastagabb anyaga és sokkal jobb szakítószilárdsága miatt sokkal biztonságosabb, mint a latex kesztyűk.
R

Hosszú eltarthatóság

A legtöbb eldobható kesztyűnél sokkal tovább eltartható (ezért akár nagy tételben is rendelhető).
R

Kényelmes

Kényelmes egész napos viselet esetén is. Ráadásul viselését követően kellemetlen gumiszag sem marad.
R

Kitűnő fogást biztosít

A gumikesztyű bordázott ujjvégei kitűnő fogást biztosítanak, amely biztonságos és pontos munkavégzést tesz lehetővé gumikesztyűben is.

Latexmentes

Az egyszer használatos nitril kesztyűk jellemzői közé tartozik, hogy latexmentes, mivel az előállításához használt anyag mentes a latex fehérjéktől. Ez teszi a nitril kesztyűt a latex-allergiában szenvedők számára egy nagyon előnyös megoldássá. Még ha az adott felhasználó nem is allergiás a latexre, veszélyeztetheti mindazokat, akikkel latex kesztyűben kerül kapcsolatba.

Szúrásállóság

A nitril kesztyűk jellemzői közé tartozik az is, hogy akár 3-szor jobban ellenállnak a szúrásnak, mint a latex változatok, emiatt sokkal biztonságosabb alternatívát nyújtanak, ha a munkánk során nagy a kockázata a vérrel terjedő betegségeknek vagy más környezeti szennyeződéseknek. Mindemellet kiváló vegyszerállósággal is rednelkeznek. Számos szigorú teszten esnek át, amelyek bizonyítják, hogy alkalmasak az ilyen munkakörnyezetben való használatra.

Púdermentes, hipoallergén

A nitril kesztyű jellemzői közé továbbá a púdermentesség sorolható, mely tovább csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Ennek ellenére fel- és lehúzása is igen könnyű akár nedvesebb kézzel is. Ezáltal a nitril kesztyű ideális olyan helyzetekben, amikor gyakori kesztyűcsere szükséges (például az élelmiszeriparban).

Extrém rugalmas

A nitril kesztyű anyagának köszönhetően nem csak erős és a tartós, hanem nagyfokú rugalmassággal is rendelkezik. Optimális olyan helyzetekben, amikor nagyobb kézügyességre és érzékenységre van szükség. A kesztyű a kéz alakjához igazodik, biztosítva a lehető legkényelmesebb munkavégzést Az alacsony súrlódási lehetővé teszi, hogy a kesztyű hosszabb ideig is viselhető legyen, mint a legtöbb egyszer használatos kesztyű.

Nagyon jelentős előnye még, hogy a nitril mesterségesen előállított anyag, ami azt jelenti, hogy az ára stabilabb, mint a latex, mivel nincs kitéve az éghajlat és az időjárás változásainak

Hosszú eltarthatóság

A nitril kesztyű hosszabb eltarthatóságú, mint a többi eldobható kesztyű, ezért érdemes nagy tételben vásárolni. Mennyiségi kedvezményeink már 10 doboz rendelés esetén érvényesek, azonban egyedi árajánlat kérésére is lehetőség van cégek, intézmények, egyéni vállalkozók, viszonteladók számára.

Kitűnő fogást biztosít

A nitril kesztyű jellemzői közé sorolható, hogy ujjvégi textúrája (bordázottsága) stabil fogást biztosít akár száraz, akár nedves közegben történő munkavégzés esetére is. Így kifejezetten ajánlott azoknak, akik olyan munkát végeznek, ahol szükség van gumikesztyűre és nagyon fontos a pontos, kitűnő, biztonságos és egyben kényelmes fogás a munkavégzés során.

Nitril kesztyűink

Kiemelt termékeink

CRDLIGHT Nitril kesztyű

2.590 FT + Áfa

1.790 Ft – 2.290 Ft + Áfa *

* Az ár mennyiségi kedvezmények
függvényében változhat.

Setino fekete nitril kesztyű

2.750 Ft + Áfa

1.990 Ft – 2.550 Ft + Áfa *

* Az ár mennyiségi kedvezmények
függvényében változhat.

Setino vinyl-nitril kesztyű

ÚJ TERMÉK! 

1.290 Ft – 1.590 Ft + Áfa

* Az ár mennyiségi kedvezmények
függvényében változhat.

Gumikesztyű