Vékony nitril kesztyű

Setino vékony nitril kesztyűnk ibolya színben.

Ismerd meg jobban ezt a költséghatékony, megbízható, védelmet és biztonságot nyújtó nitril kesztyűt.

Rugalmas, vékony anyag

Nem véletlenül nevezzük vékony nitril kesztyűnek, hiszen csak 3,5 grammos a kesztyű, azonban anyaga extrém rugalmas, így rendkívül nehéz elszakítani, annak ellenére, hogy vékonyabb kialakítású, mint a legtöbb nitril kesztyű. Védelmet és biztonságot nyújt mindenféle munkakörnyezetben. Jelentősen ellenállóbb a fizikai terheléssel szemben, mint a hagyományos vinyl kesztyűk. A texturált ujjvégek tökéletes fogást biztosítanak a legprecízebb munkafolyamatok elvégzése közben. Univerzális formatervezésének köszönhetően illeszkedik mind a jobb és a bal kézre. A göngyölt, enyhén túlnyúló csuklórész még biztonságosabb és felszabadultabb munkavégzést tesz lehetővé.

Összetétele

A Setino vékony nitril kesztyűnk púder- és latexmentes. Púdermentességének köszönhetően nem szárítja és nem irritálja a bőrt, így érzékeny bőrű vásárlóknak is kifejezetten ajánljuk. Latexmentessége által nem hagy erős gumiszagot a kézen levétel után.

Kinek ajánljuk?

A termék egy tökéletes alternatíva mindazok számára akik egy hatékony védelmet biztosító, kényelmes és gazdaságos megoldást keresnek saját iparágukban. Ajánljuk azoknak, akik az egészségügyi, diagnosztikai, élelmiszer- illetve szépségipari környezetben végzik mindennapi tevékenységüket.

Vásárolja meg most akciós áron, akár mennyiségi kedvezménnyel.

Setino vékony nitril kesztyű, extrém rugalmas, púder- és latexmentes ibolya színben.
Setino nitril kesztyű 3,5 g ibolya színben
Gumikesztyű