A Setino kesztyűk gyártója

Shijiazhuang Hongray Group

A Shijiazhuang Hongray Group az eldobható védőkesztyűk legnagyobb gyártója a világon. A Setino kesztyűk gyártója öt fő gyártóbázissal rendelkezik Shijiazhuangban, Jinzhouban, Xinjiben, Zanhuangban és Shenze Hebei tartományban. Különféle vinil, nitril kesztyűket gyártanak évi 14 milliárd darabbal.

Setino kesztyűk gyártója
Shijiazhuang Hongray Group

Felhasználási terület


A Setino kesztyűk gyártója által legyártott különféle kesztyűket széles körben használják orvosok, elsősegélynyújtók, ápolónők, fogorvosok, laboratóriumi dolgozók, illetve az élelmiszer-feldolgozás és elektronikai ipar területén is. Szigorú minőségbiztosítási rendszerrel, gazdag szakmai tapasztalattal és jól képzett személyzettel dolgoznak, termékeik kiváló minőségűek.

Minőségbiztosítás

Az irányítási, gyártási folyamat és a minőség-ellenőrzés terén a Shijiazhuang Hongray Group szigorúan betartja az Egyesült Államok FDA QSR és ISO9001, ISO13485 szabványainak követelményeit annak biztosítása érdekében, hogy termékeik megfeleljenek vagy akár meg is haladják az ASTM vagy más országok szabványait.

Setino kesztyűink

Jelenleg két fajta Setino által forgalmazott kesztyű található meg webáruházunkban. Az egyik a Setino nitril kesztyű fekete színben, a másik pedig a vinyl-nitril kevert (vitril) kesztyű. Előbbit kifejezetten ajánljuk a kozmetikai-, autó-, élelmiszeriparban dolgozóknak, illetve tetoválóknak is. Utóbbi egy költséghatékony kesztyű, mely már nem minden ipari területen alkalmazható (pl. vegyipar, diagnosztikai- és kutatólaboratóriumok, egészségügy). Azonban, mivel költséghatékony megoldás ezt is gyakran használják például az élelmiszeriparban, mivel sűrűn kell cserélni a kesztyűt az élelmiszerbiztonsági előírások miatt.

Gumikesztyű